top of page

Approach

Waar staan we voor en waar zijn we sterk in?

Gedurende de afgelopen jaren heeft Dux zich verdiept en gespecialiseerd in verschillende disciplines. Ontdek hieronder waar we een meerwaarde in kunnen betekenen.

Eén van de belangrijkste onderdelen van een evenement is het vertalen van content naar creatieve en originele concepten. Story writing, multimediale presentaties, matching performances, infographics. Het zijn maar enkele van de mogelijkheden die we u kunnen aanbieden.
Steeds met voldoende ruimte voor feedback.
Het is tenslotte uw evenement.

Het schrijven van een draaiboek is iets wat iedereen kan. Het effectief realiseren is vaak een ander verhaal. Door onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en door een uitgedacht netwerk van kwalitatieve partners weten we als de beste grote of complexe projecten uit te voeren zonder enige vorm van stress. Onze klanten getuigen hiervan door steeds weer op ons beroep te doen.

"Het budget niet overschrijden..." Dat horen we vaak bij briefings. Bij Dux garanderen we u een transparant en gedetailleerd budget met vermelding van alle posten.
We vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever hierin inzicht krijgt zodat u weet waar uw geld aan besteed wordt.
Bovendien werken we het budget grafisch uit om u een zo duidelijk mogelijk overzicht te bieden.

Een sterke identiteit is een vanzelfsprekendheid binnen elk succesvol communicatieplan. Ook evenementieel kan dit een meerwaarde betekenen. Uitnodigingen, event website, gadgets maar ook stage design, meubilair en catering moeten naadloos in elkaar samenvloeien. Telkens een uitdaging maar telkens ook weer met prachtige resultaten, zo blijkt uit de talloze commentaren van klanten en genodigden.

Stilstaan is achteruitgaan. Innovatie en vernieuwing staan centraal binnen onze intern beleid. We investeren in software die ons dagelijks werken gemakkelijker maakt maar ook dat van onze klanten. Moka is zo bijvoorbeeld ontwikkeld voor Dux om het uitnodigingsbeleid bij evenementen te vergemakkelijken. Categorie aanduidingen, seating, dieetwensen zijn maar enkele van de mogelijkheden die Moka u biedt. Bovendien kan u alles opvolgen op tablet of smartphone via onze op maat gemaakte applicatie.

bottom of page